Niculina Stoican este fericită astăzi alături de soțul ei, Vasile Stănescu, dar artista a trecut și prin perioade complicate în viața ei. În 2005, de exemplu, solista de muzică populară a fost cercetată într-un dosar și trimisă în judecată, după ce se dovedise că participase la o schemă menită să păcălească Fiscul. 

Ce făcuse Niculina Stoican: ”A încercat sa recupereze TVA aferentă achiziției, în cuantum de circa 2 miliarde lei”

"Niculina este cercetata pentru evaziune fiscala. Conform datelor din dosar, ea a cumparat o cladire in Tirgu-Jiu cu 13 miliarde lei. In realitate, imobilul respectiv fusese evaluat de Banca Internationala a Religiilor (care il scosese la vinzare) la un miliard de lei. Printr-o succesiune de vinzari, la care a contribuit si Genica Boerica, s-a ajuns la cele 13 miliarde, suma cu care l-a cumparat Niculina. Aceasta a incercat sa recupereze taxa pe valoarea adaugata aferenta achizitiei, in cuantum de aproximativ doua miliarde lei. Inspectorii DGFB au constatat, in urma verificarilor, ca solicitarea era ilegala, astfel ca Niculina Stoican a fost trimisa in judecata. Interesant este ca la succesiunea de tranzactii a participat si sotul Niculinei, Vasile Stanescu",  nota Evenimentul Zilei în 2005. 

Citeste si: Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica de apă minerală! Chiar dacă împrumutul din fonduri europene a fost nerambursabil, afacerea e la pământ!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De altfel, Genică Boenică a fost extrădat din Italia în 2016 și încarcerat în România, unde fusese condamnat la 10 ani și 3 luni de detenție, în același dosar în care soțul Niculinei a fost și el trimis la închisoare, fiind eliberat condiționat după doar 2 ani. Niculina Stoican a scăpat de proces și de judecată, implicându-se ulterior într-o afacere legată de îmbutelierea apei, solista deținând o fabrică la Izverna, în care a investit majoritatea câștigurilor sale din muzică.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si