Medicii nu au putut stabili cu exactitate ora morții militarului, așa că moartea acestuia rămâne un mister. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, dar nu au aflat motivele pentru care ar fi făcut acest gest. Militarul francez a fost găsit mort duminică într-o cameră de hotel. Arma cu care și-ar fi luat viața este chiar o foarfecă.

Citeste si: Cine era băiatul de 13 ani care și-a pus capăt zilelor, în Drobeta-Turnu Severin

”Pentru militari, suprimarea vieții cu o foarfecă este și atipică și surprinzătoare. Puțini militari nu au utilizat pistoalele și de regulă au lezat disfuncționalitatea creierului sau a inimii, a cordului. Noi tot timpul avem în vedere dacă avem moarte accidentală, dacă este un suicid și dacă e suicid vero și dacă este o crimă. Și de aici lucrurile iar se încurcă. Putem avea crimă cu înscenare de suicid și suicid cu înscenare de crimă”, a explicat Prof. univ. dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din Dolj a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Poliția a întocmit un dosar penal

Militarul s-a cazat la hotel pe data de 3 noiembrie

Pe camerele de supraveghere nu a mai fost văzută nicio altă persoană care să intre în camera lui până dimineață.
Bărbatul avea vârsta de 41 de ani și a fost găsit fără suflare de camerista hotelului.

Citeste si: VIDEO| Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București

Autoturismele militarilor cazați în hotel vor fi percheziționate. Un procuror de la Parchetul Militar este așteptat la locul tragediei pentru a coordona ancheta.

Citeste si: Accident în București: Un autoturism s-a ciocnit cu o autospecială de poliție. În urma impactului, șoferul autospecialei și pasagerul său au fost răniți

Autoritățile române au început ancheta, dar cel mai probabil cazul va fi preluat de autoritățile militare franceze, care se vor ocupa inclusiv de autopsia prin care să stabilească ce s-a întâmplat cu adevărat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si