Dupa 20 de ani de casnicie, Dana Grecu (40 de ani) a anuntat la inceputul acestui an ca divorteaza, desi avea doi copii, de 14 si de 11 ani, cu Bogdan Grecu. Imediat, prezentatoarea tv a completat noutatile cu faptul ca s-a recasatorit deja, cu Adrian Chera, un stomatolog din Pitesti. Acum cateva zile, vedeta a aparut din nou in prim-plan, informandu-si fanii ca este insarcinata!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

" Imi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt! Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor car eu aşteptări în sensul ăsta”, a marturisit Dana Chera, fosta Grecu, intr-o emisiune tv.

Noul barbat al Danei Grecu este de fapt marea iubire a vietii ei! Vedeta si Adrian fusesera cuplati si in tinerete 

Interesant este faptul ca Adrian Chera, noul sot al Danei, este de fapt marea iubire a vietii ei, cei doi fiind implicati intr-o relatie intensa si inainte ca Dana sa se marite prima data, cu Bogdan Grecu. De-a lungul timpului, Dana si Adrian, ambii pitesteni, au pastrat legatura, iar cand au ramas amandoi fara partenerii din acte au zis sa mai incerce o data, trecand insa acum si pe la Oficiul Starii Civile! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si