Doamnelos si domnilor, Dupa momentele de maxima incarcatura spirituala, iasiul sarbatoreste weekendul acesta. Moldovenii pot participa la o serie de concerte organizate in cartierele orasului.

FESTIVALUL VINULUI FOCSANI 2016

Tot in moldova, la focsani Bachus si alaiul sau de bacante a deschis festivalul vinului! Pana duminica va fi un chef de pomina pentru amatorii bauturii din struguri.

ZILELE RECOLTEI CERNAVODA, CENTRUL PIETONAL,13-16 OCTOMBRIE 2016 CERNAVODA

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Orasului Cernavoda gazduieste o sarbatoare importanta dedicata toamnei numita ZILELE RECOLTEI. Vor participa zeci de producatori veniti din toate colturile tarii cu tot felul de bunatati. Bineinteles ca nu va lipsi atractia principala a anotimpului- traditionalul VIN FIERT cu scortisoara si portocala din care pot degusta toti cei prezenti.

BRASOV DRACULA FILM FESTIVAL

Brasovul este gata sa-si primeasca invitatii la Dracula Film Festival.

 Timp de 5 zile, pasionatii de filme horror vor putea sa vada cele mai noi si apreciate productii.

CLUJ DESIGNERI

Clujul vrea sa fie weekendul acesta capitala modei. Haideti sa vedem daca au stil?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si