Va mai amintiti de femeia care a fost declarata cea mai urata mireasa din lume?

Fotografia care a devenit virala atunci era cu atat mai amuzanta cu cat doamna, care avea multe kilograme in plus, avea un sot extrem de slab. Poate parea greu de crezut insa, la o distanta de 5 ani, femeia a suferit o transformare uluitoare!

Citeste si: Rastunare de situatie! Actrita care l-a denuntat pe regizorul Harvey Weinstein de abuz a primit mandat de arestare. "Vor sa ma reduca la tacere"

Miile de critici pe care le-a primit se pare ca au fost constructive iar aceasta si-a dat seama ca trebuie sa faca o schimbare. Si-a schimbat astfel radical dieta si a inceput sa faca in mod regulat exercitii fizice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Rezultatul? Femeia obeza de acum 5 ani este de nerecunoscut, si are un corp extrem de sexy. Sotul ei a sustinut-o neconditionat inca de la inceput, iar acum cei doi sunt mai fericiti ca niciodata!

Sursa stire: Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si