Monica Cioată a înregistrat ultima conversație pe care a purtat-o cu partenerul său, Sebastian Felecanu. Tânăra însărcinată a murit la scurt timp după ce s-a certat cu iubitul său, căzând de la etajul apartamentului unde locuiau împreună.

Ultimele clipe din viața Monicăi Cioată, cearta cu Sebastian Felecanu

Detalii șocante continuă să iasă la iveală în cazul avocatei Monica Cioată, care a murit în urmă anul 2021, după ce a căzut de la etajul blocului în care locuia.

Avocat și iubitul său, Sebastian Felecanu, de profesie tot avocat, au avut o ceartă violentă în noaptea tragediei, iar conversația celor doi a fost făcută publică la trei ani de la incident, după ce Sebastian Felecanu a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

Citește și: "O bubuitură puternică, strigăte, urlete". Filmul tragediei din Mureș, în care o tânără a căzut de la mansarda unui bloc. Principalul suspect, prietenul acesteia

Ultimele clipe din viața femeii ucise de avocatul din Iași, înregistrate chiar de e

[Sursa foto: Facebook]

Cearta celor doi a fost înregistrată de Monica Cioată. În ultimele clipe din viață, Monica și Sebastian s-au certat, iar vecinii mărturisesc că au auzit mai multe țipete din apartamentul acestora.

Aceasta este ultima conversație dintre cei doi:

El: Cheamă salvarea, cheamă ce vrei tu. Dă-te de aici, că îți dau eu permisul și buletinul. Ia-ți permisul, ia-ți buletinul!

El: Lasă-mă să plec, nu mai face așa!...

El: Te comporți aiurea cu mine?

Ea: Nu m-am comportat în niciun fel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El: Vii și-mi demonstrezi mie că nu știu ce…

Ea: Nu pleci nicăieri.

El: Ce nu plec nicăieri? Dă-mi drumul!

Ea: Nu pleci, nu vreau!

El: Du-te și dormi! Vin eu și dorm după tine.

Ea: Nu. Nu dorm!

El: Cauți scandal să mă simt eu aiurea? Vrei să-mi demonstrezi… Vii și-mi demonstrezi mie că nu știu ce… Ca să-mi faci mie…?

...

El: Să vadă toată lumea că înnebunești și cine ești. Nu ți-am făcut nimic!

Ea: Asta ce e?

El: Monica, nu mă mai lovi!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea: Nu pleci! Nu pleci nicăieri!

El: Vrei să te lovesc și eu pe tine?

Ea: N-ai treabă cu mine? Fix în burtă m-ai lovit!

Citește și: VIDEO Decizie de ultima oră în cazul avocatului Felecanu, acuzat că și-a ucis iubita însărcinată, pe Monica Cioată. Câți ani ar putea petrece în spatele gratiilor

Ultimele clipe din viața femeii ucise de avocatul din Iași, înregistrate chiar de e

[Sursa foto: Facebook/ istockphotos]

În urmă cu câteva zile, Sebastian Felecanu a fost declarat vinovat în cazul morții Monicăi Cioată, iubita sa, însărcinată. Avocatul nu și-a recunoscut niciodată crima și a încercat încă de la început să inducă autorităților ipoteza unei sinucideri, creând probe false. Expertizele au arătat, în schimb, că Monica Cioată a fost ucisă.

"Ultima oră în dosarul de la Iași al avocatului criminal Felecanu. Acesta a fost condamnat de către Curtea de Apel Iași la 23 de ani de închisoare și o despăgubire de 210.000 € cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale pricinuite prin omorul calificat săvârșit în legătură cu concubina însărcinată. Soluția este una corectă având în vedere că din toate probele administrate reieșea că avocatul și-a omorât partenera, în esență, nerecunoscând niciodată pe parcursul procesului ca a săvârșit o asemenea faptă și, mai degrabă, insistând pe ideea că Monica și-a luat viața", a declarat avocatul Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si