O coloană de nuntași cu două capuri de TIR, decorate cu funde albe, flori și baloane colorate, s-au plimbat prin oraș, în zgomot de claxoane, pentru a anunța tuturor momentul important din viața lor, conform jurnaliștilor de la  gherlainfo.ro.

Nuntă cu totul speciala în Cluj. Doi îndrăgostiți au venit cu TIR-urile la starea civilă din Gherla

Citeste si: La un pas de o tragedie în Cluj Napoca: Şase adulţi şi un bebeluş, transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Sâmbătă la orele după-amiezii, în ziua nunții, cei doi îndrăgostiți nu și-au lăsat deoparte pasiunea de o viață, șoferia. O coloană de nuntași cu două capuri de TIR, decorate frumos cu funde albe, flori și baloane colorate, au colindat orașul, în zgomot de claxoane, pentru a anunța tuturor momentul important din viața lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Poate a fost pentru prima dată când în fața Stării Civile din centrul orașului nu au fost limuzine selecte, ci chiar mașinile de serviciu ale celor doi.

Citeste si: Ministerul Sănătății, achiziție de ultimă oră: sute de doze de vaccin pentru combaterea variolei maimuței vor ajunge în România

Mirele din Gherla, mireasa din Săcălaia, și-au unit destinele într-o frumoasă și caldă zi de mai, iar apoi au petrecut cu nuntașii ca în povești, până spre dimineață.

Nuntă cu TIR-ul pentru doi minori din Mehedinți

Ideea cuplului nu este cu totul nouă. În urmă cu câteva zile, invitații de la nunta a doi minori de origine rromă, în vârstă de 11 și 12 ani, din Strehaia, județul Mehedinți, au venit la eveniment cu TIR-ul și chiar au petrecut în el. În TIR au fost puse canapele și fotolii pentru a asigura confortul invitațiilor.

Evenimentul din Strehaia nu a fost dus la final fără incidente, pentru că la petrecere și-au făcut apariția și oamenii legii.

Citeste si: Elena Udrea, verdict amânat la Curtea Supremă. Mesajul fostului ministru din închisoare

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani”, au informat agenții de Poliție din Mehedinți.

Citeste si: Mediile din clasele de gimnaziu ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Ce spune Ministerul Educației


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si