Deși au devenit soț și soție în 2015 și sunt părinții a două fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut și cununia religioasă. Acum, insa, cei doi pregătesc acum nunta!

WOWbiz.ro a aflat toate detaliile nunții care va avea loc la finalul verii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, numai că evenimentul a fost amânat de cea de-a doua sarcină a Gabrielei.

Acum, vedeta tv spune că nimic nu va mai sta în calea nunții. Pentru că Gabi Cristea își dorește să intre în biserică în rochie de mireasă și pentru asta se pregătește din greu. Mai exact. Gabi vrea să arate spectaculos la nuntă așa că acum e în căutarea rochii de vis, dar a intrat și la o dietă drastică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gabriela Cristea vorbea anul trecut despre cum își dorea să fie nunta. ”O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”, povestea Gabriela Cristea atunci, și se pare că și-a păstrat ideile de atunci.

Citeste si: Cum se comportă Tavi Clonda cu adevărat cu fetiţele lui? Dezvăluiri uluitoare despre soţul Gabrielei Cristea!

Citeste si: Drama Gabrielei Cristea: Sarcina ei s-a oprit din evoluţie! "Poate se întâmplă o minune"

Citeste si: Gabriela Cristea, moment de maximă sinceritate! I-ar mai da o şansă lui Tavi dacă ar înşela-o? Află răspunsul sincer al vedetei!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta! Cristina și Mădălin Ionescu sunt nașii cuplului

Nașii cuplului, cei care vor sta alături de Gabi Cristea și Tavi Clonda în biserică, sunt soții Cristina și Mădălin Ionescu.

Cei doi sunt nașii de botez ai Victoriei, fiica de doi ani si jumătate a Gabrielei Cristea și o vor boteza și pe Iris, cea de-a doua fetiță a ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta! Vedeta tv ține o dietă drastică

Gabriela Cristea a născut, la jumătatea lunii martie, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Vedeta a avut o sarcină relativ ușoară, în luna a opta aceasta distrându-se, pe tocuri, la ziua prietenei ei, Adelina Pestriţu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ei bine, după ce a adus-o pe lume pe micuţa Thea Iris Selena, prezentatoarea tv a stat mai mult în intimitatea căminului ei, iar Tavi a avut grijă să-şi răsfeţe atât regina cât şi micile prinţese. De câteva săptămâni însă, Gabi şi-a reluat viaţa socială şi apariţiile în lumina reflectoarelor, de curând aceasta fiind invitată la emisiunea "Cristina Şişcanu Show" unde a făcut dezvăluiri de senzaţie.

Vedeta tv a vorbit atunci despre dieta pe care o ține și pe care o completează cu mult sport. 

"Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu.

Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu...Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc", a declarat Gabriela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si