Tragedia s-a petrecut la un restaurant de tip fast-food din Halkidiki. 

Tânăra a murit după ce a suferit un șoc alergic

Tânăra a suferit un șoc alergic după ce a mâncat un hot-dog, iar din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru aceasta.

Citește și: Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a alunecat pe zăpadă şi a căzut în zona Cerdacul Văii Cerbului

Presa elenă a transmis faptul că adolescenta se afla în vacanță de vară împreună cu câțiva prieteni. La un moment dat, grupul s-a dus la un restaurant local de tip fast food pentru a mânca un hot dog.

Greșeala care i-a fost fatală

Se pare că adolescenta se știa cu intoleranță la lactoză, așa că a întrebat vânzătorul dacă produsul conține lactate, deoarece era alergică și i s-a răspuns că nu conține.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: A intrat să ceară ajutor într-o farmacie, dar s-a prăbușit și a murit

Poliția a sosit prima, iar ambulanța, potrivit anunțului făcut de autorități, a ajuns după 36 de minute.

A intrat să ceară ajutor într-o farmacie, dar s-a prăbușit și a murit

Un bărbat de 57 de ani a murit, după ce a intrat într-o farmacie să ceară ajutor și s-a prăbușit.

Un bărbat care s-a simțit rău pe stradă, a intrat într-o farmacie pentru a cere ajutor. Acesta nu a mai apucat să spună ce probleme are, deoarece s-a prăbușit și a murit pe loc. 

Incidentul în care a fost implicat bărbatul de 57 de ani a avut loc în cartierul Grădiște din Arad. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care a găsit victima în stare de inconştienţă. Au fost efectuate manevre de resucitare, însă, din păcate, a fost declarat decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si