O adolescenta de 16 ani din satul Ionascu, comuna Calmatuiu de Sus a fost gasita spanzurata intr-o anexa a casei parintesti. Descoperirera macabra a fost facuta chiar de parintii fetei. ”in ziua de 20 septembrie, politistii din cadrul Sectiei de Politiei Rurala nr 4 Rosiorii de Vede au fost sesizati prin intermediul unui apel la 112 cu privire la faptul ca o minora in varsta de 16 ani a fost gasita spanzurata intr-o anexa a locuintei parintilor din comuna Calmatuiu de Sus, sat Ionascu. 

La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit ca in locuinta unui barbat de 41 de ani, tatal fetei, a fost gasit intr-o anexa cadavrul fiicei acestuia, spanzurata cu o funie de grinda acoperisului anexei”, a confirmat Teodora Dragole, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe cadavrul fetei nu au fost descoperite urme de violenta. Oamenii legii au intocmit dosar penal, cercetarile fiind preluate de procurori. Tanara era eleva la un liceu din Turnu Magurele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si