Incidentul șocant a avut loc marți, 14 februarie 2023, la tribunalul din Wisconsin, transmit jurnaliștii de la Mediafax. Avocatul femeii, Quinn Jolly îi ceruse magistratului de caz un termen suplimentar de două săptămâni pentru ca un expert al apărării să analizeze capacitatea clientei sale de a fi judecată.

Orbită de furie după ce a fost acuzată de crimă, o americancă și-a atacat avocatul în tribunal

În momentul în care magistratul de caz, Thomas Walsh a acceptat să amâne procesul, iar americanca acuzată, Taylor Schabusiness, l-a atacat pe Jolly. După atac, femeia a fost pusă la podea de un polițist, au relatat jurnaliștii postului local WLUK-TV. Sala de judecată din Green Bay a fost apoi evacuată, iar avocatul a anunțat că vrea să se retragă din poziția de apărător al acuzatei, a transmis  Sky News.

Citește și: Mihail a fost abandonat într-un spital din Germania. Familia nu mai știe nimic de el de 5 zile

Taylor Schabusiness a fost acuzată de crimă, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală în urma morții lui Shad Thyrion, în vârstă de 25 de ani, în luna februarie a anului trecut. Tânăra susține că este nevinovată.

Visul american pentru românii din SUA. Cât muncesc într-o zi pentru a avea un trai mai bun

Români care sunt stabiliți în Statele Unite ale Americii au răspuns, prin intermediul unei rețele de socializare, la întrebarea "Ce înseamnă visul american pentru voi?".

Conaționalii susțin că au găsit în SUA respect din partea autorităților și posibilitatea de a-și atinge obiectivele la care au visat o viață întreagă, dar și de a oferi celor mici un viitor mai bun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Ce înseamnă visul american pentru fiecare dintre voi?"  a fost întrebarea adresată pe grupul de Facebook  „Români în SUA”  care a deschis o dezbatere intensă între conaționali.

Citește și: Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un microbuz școlar

Unul dintre aceștia, Cosmin Stoica, a precizat despre diferențele din SUA și Europa:

"Visul american înseamnă zile de muncă de 12-16 ore, săptămâni de 80-100 de ore lucrate, ani la rând ca să ai un viitor mai bun. Diferența între SUA și restul țărilor este că aici ești plătit pentru munca pe care o depui, în Europa nu este așa.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În America, dacă ești dispus să muncești, bani faci, pentru aceeași muncă depusă în SUA față de EU ești plătit mult mai bine. În plus românii sunt mult mai respectați în SUA decât oriunde altundeva în Europa”, susține românul.

Citește și: Cutremur în Turcia și Siria. Bilanțul a ajuns la peste 41.000 de persoane decedate. Nouă supraviețuitori au fost scoși la opt zile după tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si