O femeie de 103 de ani din Mangalia se luptă vitejește cu temutul coronavirus. Femeia nu suferă de nicio altă boală asociată, iar acest lucru a ajutat la ducerea bolii pe picioare.

A fost internată în urmă cu aproximativ 14-16 zile la Spitalul Municipal Mangalia, cu toate simptomele specifice infecției. A fost externată în cursul zilei de marți, 24 noiembrie, după aproape 14 zile de tratament, deși testul a reieșit pozitiv, aceasta neavând alte probleme.

Cum a reușit să țină piept coronavirusului

Anagnoste Cușa Elena a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, însă nu suferea de factori agravanți precum hipertensiune, diabet sau obezitate.

Citeste si: Patriarhia Română cere autorităţilor să permită pelerinajul de Sfântul Andrei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Testul este tot pozitiv, testele inflamatorii sunt în continuare modificate, dar puțin mai bine, în remisie. La fel și afectarea pulmonară este în continuare prezentă, dar în remisie. Într-adevăr, necesita spitalizare până la ameliorarea afectivă a stării generale, dar familia a dorit să o ia acasă. A stat internată între 2 și maxim 3 săptămâni. Până în momentul acesta, nu a avut o altă patologie asociată”, a declarat directorul medical, Paula Untaru.

Sursa: replicaonline.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus 26 noiembrie: Situație critică la secțiile ATI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si