Close sidebar
Close sidebar

O bona din Bucuresti a furat din casa in care muncea mai multe bijuterii si un card de salariu!

O femeie angajata ca bona pentru a avea grija de copiii unei familii din Bucuresti a furat din casa in care muncea mai multe bijuterii, precum si un card de salariu, pe care o tanara de 19 ani l-a folosit pentru cumpararea mai multor produse. Femeia si tanara au fost arestate preventiv.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Capitalei, o femeie de 31 de ani a sesizat politia cu privire la faptul ca mai multe persoane necunoscute i-au furat din casa mai multe bijuterii si cardul de salariu, care a fost utilizat pentru mai multe plati.

Politistii au descoperit ulterior ca bona, o femeie de 36 de ani, pe care familia o angajase la inceputul lunii martie in urma unui anunt de pe internet, a furat bijuteriile si cardul, care a fost folosit pentru mai multe plati si adus inapoi in casa familiei.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță caniculă în majoritatea regiunilor din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 23 august 2024- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai sângeros criminal român în viață rămâne după gratii. Toma Gheorghe şi-a ucis fiica şi concubina şi le-a aruncat la canal- antena3.ro

In urma perchezitiilor facute la domiciliul bonei, politistii au gasit bijuteriile furate. De asemenea, au descoperit faptul ca o tanara de 19 ani a folosit cardul de salariu.

Cele doua femei au fost arestate preventiv, fiind cerccetate pentru furt, operatiuni financiare in mod fraudulos si accesul ilegal la un sistem informatic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI