Close sidebar
Close sidebar

O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

În timpul unei excursii cu bicicleta în Parcul de Stat Moreau Lake din New York, o fetiță de 9 ani a dispărut în timp ce era însoțită de familie. Autoritățile au desfășurat o căutare extinsă în zonă timp de 18 ore înainte de a declanșa o alertă de tip Amber.

Alexandra Costea,

O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Charlotte Sena, născută în Greenfield, NY, se afla într-o excursie în familie sâmbătă seara și a hotărât să facă o ultimă tură în jurul terenului de picnic pe cont propriu, a dezvăluit guvernatorul Kathy Hochul într-o conferință de presă duminică.

Sena, nepoata unui pompier local, a pornit pe bucla A pe bicicleta ei în jurul orei 18:15, pentru a dovedi că este „unul dintre copiii mari”, dar nu s-a mai întors niciodată.

Citește și: O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

Guvernatorul american a precizat că familia fetei a fost tulburată de dispariția bruscă.

„Familia a fost aici pentru a-și crea amintiri, acelea care ar dura o viață. În schimb, s-a transformat în coșmarul fiecărui părinte”, a spus Hochul.

Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

După ce Sena nu s-a întors în 15 minute, familia și prietenii din grupul de excursioniști au ieșit pentru a o căuta, iar poliția a fost chemată în jurul orei 6:47 p.m.

Bicicleta fetei a fost găsită, dar micuța este încă dispărută

Bicicleta fetiței de 9 ani a fost descoperită pe Bucla A, iar peste 100 de persoane, inclusiv soldați de stat, forțe speciale, rangersi, poliție de parc și voluntari civili, s-au mobilizat pentru a ajuta la căutare.

După ce au trecut 18 ore de la dispariția lui Sena, locotenentul colonel al poliției de stat din New York, Richard Mazzone, a menționat că echipa lor a efectuat o căutare amănunțită în parc și a presupus că copilul nu mai este acolo.

Începând cu ora 9:45 a.m. duminică, poliția a emis o alertă Amber, având temeri că Sena ar putea fi în pericol, mai ales fiind singură.

Charlotte este în continuare căutată de polițiști

Odată cu declanșarea alertei, oficialii au continuat căutarea în zonă, inclusiv prin desfășurarea unei echipe de căutare acvatică pentru a verifica zonele de apă din apropiere.

„Continuăm să dedicăm toate resursele pe care le putem pentru a o găsi pe Charlotte și a o aduce acasă în siguranță”, a transmis Mazzone.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Charlotte Sena este un copil cu ten deschis, cu păr blond, înaltă de 5 picioare și cu o greutate de 40 de kilograme.

Ultima dată a fost observată purta o cămașă portocalie cu personaje din Pokemon, pantaloni albaștri închis, pantofi Crocs negri și o cască gri pentru bicicletă.

Eleva din clasa a patra este caracterizată de oficiali ca fiind o fată inteligentă și aventuroasă, recent aleasă în consiliul elevilor școlii sale.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un copil de doar 2 anișori. A fost sfâșiat de pibull-ul familiei. Băiețelul ieșise din curte ca să-și recupereze mingea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI