Asa ca a supus-o la doua interventii chirurgicale in acelasi timp, operatia de polipi si rinoplastie. Cand spera ca toate problemele ei se rezolva, atunci a inceput calvarul.
in urma interventiei, operatia nu a reusit. I-a fost distrus tot cartilajul osos, iar nasul la care visa, nici nu mai exista.

Ba mai mult, la doar o zi de la interventia nereusita, medicul a externat-o din spital si i-ar fi spus ca dupa doar doua saptamani poate sa-si reia activitatea si sa filmeze videoclipul piesei Love in Dubai.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ajunsa acasa, s-a trezit cu o hemoragie ingrozitoare in urma careia a pierdut 2, 5 litri de sange.  si-a sunat medicul sa il anunte ca este in stare grava, dar el i-ar fi spus sa stea linistita ca asa se intampla dupa interventie.

intr-o secunda a simtit ca este la un pas de moarte, din fericire pentru ea, pe ultima suta de metri a apucat sa-si sune sora, iar aceasta a gasit-o intr-o balta de sange. A fost dusa de urgenta la spital, dar medicii nu i-au mai dat sanse de viata, scrie spynews.ro.

"Mi-am luat adio de la familie, nu stiam daca o sa mai traiesc dupa operatie.

Doar Dumnezeu m-a ajutat sa rezist interventiei." a declarat artista. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si