Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar la faţa locului a fost solicitat să intervină un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj.

"A fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova o tânără care a sărit de la etaj. După investigaţiile medicale s-a constatat că aceasta are o fractură fără deplasare la vertebrele trei şi patru", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.



Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj a deschis o anchetă în acest caz şi susţine că fata ar fi sărit de la etaj întrucât chiulea de o oră şi nu voia să fie văzută de o profesoară.

" Domnişoara avea instruire practică în altă parte decât în corpul acela de clădire. Am înţeles că ea chiulea de la ora de instruire practică. Nu ştiu din ce motiv se afla în acea clădire. Fata a văzut profesoara de serviciu pe culoar, care, probabil patrula pentru a trimite copiii în clase şi ca să nu o vadă profesoara a sărit de la primul etaj pe iarbă. A fost chemată ambulanţa şi preluată la spital. Dat fiind faptul că domnişoara este destul de mare, i-am recomandat domnului director să ia legătura cu părinţii şi să o includă imediat într-un program de consiliere, cu consilierul şcolar, cu psihologul.
Să vedem dacă a conştientizat sau nu pericolul, să vedem şi cu chiulul acesta ce se întâmplă",
a afirmat Lavinia Craioveanu, inspectorul şcolar general al ISJ Dolj.

Diriginta elevei susţine însă că fata a sărit de la etaj, în urma unui conflict cu o altă colegă.

"S-a certat cu una dintre colege, s-au împins şi s-au tras de păr, pare-se din cauza unui băiat.
Am fost cu ea la spital şi mi-a spus ca nu a fost împinsă, ci s-a aruncat singură"
, a declarat Valentina Gorgan, diriginta elevei.

Poliţiştii doljeni fac şi ei o anchetă şi au discutat cu mai mulţi elevi ai Colegiului Naţional "Gheorghe Chiţu".

"Din primele cercetări, tânăra a sărit voluntar pe geam. Se afla într-o clădire unde nu avea ore de curs şi dorea să se ascundă de un profesor", a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj.

Eleva va rămâne internată în spital în această noapte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si