Escadrila aeriană a poliției a localizat o femeie dispărută timp de cinci zile în tufișurile dense de la Bright, relatează Poliția Victoria.  Femeia în vârstă de 48 de ani a plecat în vacanță la Bright săptămâna trecută și, când nu a mai apelat rudele pentru a se duce la ei pe 30 aprilie, aceștia au dat alarma.

Polițiștii au reperat mașina femeii

Serviciile de urgență au efectuat căutări extinse în zonele Mitta Mitta, Wodonga, Bright și Albury în cursul săptămânii trecute, însă nu au reușit să găsească niciun semn de la Lillian. Pe 6 mai, după-amiază, escadrila aeriană a poliției efectua o verificare a terenului accidentat, când a reperat mașina lui Lillian la capătul unui drum de pământ în zona de tufișuri din Mitta Mitta.

Citește și: Au cumpărat o casă veche și au găsit o cameră secretă în subsol. Incredibil ce se afla acolo

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O dubă a poliției locale a fost direcționată de elicopter către locația ei, unde a fost găsită în siguranță și bine.

Se pare că Lillian încerca să conducă spre barajul Dartmouth, când a ajuns pe un drum fără ieșire la capătul drumului Yankee Point Track și și-a dat seama că a luat-o pe un drum greșit. În timp ce încerca să se întoarcă pe drumul înapoi, mașina femeii din Cheltenham s-a împotmolit în noroi și, fără acoperire de telefonie mobilă, nu a putut să ceară ajutor.

Lilian a supraviețuit cu vin și acadele

Lillian a fost dusă la spital pentru a fi ținută sub observație și pentru a fi tratată pentru deshidratare. "Lillian a fost găsită la o distanță de 60 km de cel mai apropiat oraș și, din cauza problemelor de sănătate, nu a putut să încerce să meargă pe jos pentru a cere ajutor, așa că a rămas în mașină", a declarat sergentul Martin Torpey de la secția de poliție din Wodonga.

Lillian a fost dusă la spital pentru a fi ținută sub observație și pentru a fi tratată pentru deshidratare.

Lillian a fost dusă la spital pentru a fi ținută sub observație și pentru a fi tratată pentru deshidratare.

[Sursa foto: Victoria Police - Facebook]


"Și-a folosit bunul simț pentru a rămâne lângă mașină și a nu se rătăci prin tufișuri, ceea ce a ajutat poliția să o găsească. Ea plănuia doar o excursie de o zi scurtă, așa că luase cu ea doar câteva gustări și acadele, dar nu și apă. Singurul lichid pe care Lillian, care nu bea, îl avea cu ea era o sticlă de vin pe care o cumpărase ca un cadou pentru mama ei, așa că asta a ajutat-o să supraviețuiască”, a mai declarat acesta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Deși nu a putut să-și mute mașina, a putut să folosească peste noapte caloriferul pentru a se încălzi.

După ce a fost pierdută în tufișuri timp de cinci zile, a fost extrem de ușurată și recunoscătoare să ne vadă, iar noi am fost la fel de bucuroși să o vedem", a mai spus sergentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si