Aceasta femeie traieste cu fiica si cu nepoata ei intr-o garsoniera  plina de mucegai, in care n-are nici macar curent. Locuinta a costat 20 de mii de euro, iar doamna Marcela a cumparat-o cu un avans de 11 mii de euro, urmand ca restul banilor sa-i achite pana in 2019. Dupa numai un an, insa, femeia a avut un soc:
"Dupa doua luni, a inceput sa tasneasca apa din pereti si igrasie.

Eu i am dat 11.000 de euro legal, prin notar si acum spune ca m-a bagat de mila in casa".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Andrew Tate a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan, a fost pus sub control judiciar. Ce acuzații li se aduc- antena3.ro

Femeia il considera vinovat pentru acest necaz pe dezvoltatorul care i-a vandut apartamentul. Acesta a si debransat locuinta de la curent si apa calda, pe motiv ca proprietara a acumulat datorii uriase la intretinere. Asa au ajuns cele doua femei s-o creasca pe copila la lumina lumanarii.

Cat despre locuinta nou-nouta care s-a degradat dupa un an, dezvoltatorul sustine ca este vina locatarilor. Asta desi, la exterior, cladirea ridicata de firma sa  arata dezolant.


Expertii in domeniu spun ca astfel de cazuri sunt din ce in ce mai dese. Daca apartamentul pentru care ati dat un avans se degradeaza si nu este la standardele promise, avocatii va sfatuiesc sa-i actionati in instanta pe dezvoltatori.

Atentie, insa. Precontractele sau actele de vanzare-cumparare trebuie citite cu mare atentie inainte de a le semna!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si