Un consilier local AUR, Tiberiu Bârstan a prezentat un caz tulburător din timpul pandemiei de Covid-19. Atunci, din greșeală o femeie din Hunedoara a fost dusă la morgă.

Cum a ajuns femeia să fie trimisă la morgă?

Mai exact, ea ajunsese pe data de 4 iulie 2022 la Spitalul  Județean Deva pentru nişte analize pentru o operaţie de coloană.  De altfel, femeia a fost și internată pentru proceduri.

Mai departe, i-ar fi fost făcută o injecție cu forța, și s-a trezit în cele din urmă la morgă.

”Mi s-a pus un nod în gât şi mi-a fost rău. De aici nu mai ştiu nimic. M-am trezit la morgă. Cu un bărbat peste mine. Noroc că nu m-a băgat în frigider, că era plin de la Covid. Aveam numărul 8. Mai aveam o oră şi mă tăia, îmi făcea autopsia de vie. M-a trezit Dumnezeu. O zi şi o noapte. Când m-am trezit atâta am zbierat că m-a auzit toată Deva”, a povestit femeia, care și acum mai are traume legate de acest incident șocant.

Femeie trimisă morgă pandemier

O femeie din Hunedoara a trăit un adevărat coșmar, după ce s-a trezit la morgă.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Decapitări la ISU Prahova după tragedia de la Ferma Dacilor. Anunțul de ultim moment al lui Raed Arafat

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Medicii se apără însă, și spun că nimic nu este adevărat. Pentru că își dorește să facă lumină în acest caz preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a cerut înfiinţarea unei comisii de verificare.  

”Dorim să aducem în atenție un incident îngrijorător, care a avut loc în Spitalul Județean Deva, pe perioada pandemiei, când neglijența, incompetența și abuzurile medicale erau strigătoare la cer și o

guvernare politică inconștientă încerca să le acopere și să le dea o tentă de legalitate, prin propagandă, manipulare și acte normative abuzive, prin care ne-au fost îngrădite, nejustificat, multe dintre drepturile și libertățile noastre fundamentale. O femeie a fost, în mod eronat, dusă la morgă. Acest moment de gravă incompetență a generat un impact profund asupra sănătății și stării emoționale a acelei femei, dar și asupra încrederii noastre în sistemul medical. Ne exprimăm solidaritatea cu această doamnă și cu toți cetățenii care se confruntă cu astfel de situații traumatizante!”,  a povestit Tiberiu Bârsan.

Femeie trimisă morgă pandemier

O femeie din Hunedoara s-a trezit la morgă în timpul pandemiei.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Mămică de 30 de ani din Galați, ucisă de soț în a treia zi de Crăciun

Totodată, acesta a precizat că este inacceptabil ca astfel de erori să se întâmple, deși ne luptăm pentru o îmbunătățire semnificativă a sistemului medical. Dacă informațiile relatate se vor confirma, atunci cei vinovați vor plăti pentru greșelile lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si