Natalia Markelova, in varsta de 39 de ani a fost torturata practic timp de 15 ani de catre sotul ei, Evgeny Markelov, care o batea si o abuza tot timpul.

La un moment dat, in timpul unei certe monstru, Natalia a pus mana pe un cutit si si-a injunghiat sotul.

Din nefericire pentru ea, cutitul i-a performat plamanul barbatului si acesta a murit. Ea a sunat disperata la ambulanta, dar medicii nu au mai putut sa faca nimic atunci cand au sosit la fata locului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Desi a declarat in fata magistratilor ca a facut-o pentru a se apara, acestia nu au putut accepta aceste marturii in proces pentru ca, in Rusia, Vladimir Putin a semnat o lege controversata conform careia abuzurile domestice nu se incrimineaza.

Noua lege spune ca membrul familiei care provoaca scandal poate fi amendat sau sa primeasca 15 zile de inchisoare, atata timp

cat victima nu are niciun os rupt, asta in conditiile in care pedepsa maxima pentru abuz domestic este de doi ani de inchisoare, noteaza cei de la The Sun.

Povestea Nataliei Markelova este cunoscuta in toata Rusia, dar, din nefericire pentru ea, femeia trebuie sa isi ispaseasca pedeapsa pentru crima. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si