„Este cineva apropiat de mama mea. Mi-a cumpărat tăcerea. M-a manipulat. A profitat de mine. Îl vedeam de cinci ori pe săptămână. Mama nu mi-a răspuns niciodată la capcanele pe care i le-am întins. Va afla probabil în câţiva ani ce mi s-a întâmplat”, au fost cuvintele copilei scrise în lucrarea pentru școală.

A fost abuzată sexual de bunicul ei timp de șase ani. Autoritățile au aflat povestea după o lucrare la limba franceză

Lucrarea pe care a scris-o fetița în vârstă de 12 ani din Grand-Synthe, regiunea Hauts-de-France, pentru tema la franceză ar fi dus la arestarea bunicului ei, un fost polițist ieșit la pensie, în vârstă de 75 de ani, notează jurnaliștii de la La Voix de du Nord.

Citește și: VIDEO- Două persoane au decedat după ce o clădire s-a prăbușit în Marsilia. Autoritățile continuă căutările

Bărbatul în vârstă de 75 de ani ar fi apărut în faţa magistraților și în urmă cu o săptămână pentru acuzații de agresiune sexuală și corupție asupra unui minor. În cei şase ani, bărbatul i-a cumpărat tăcerea fetei care acum are 12 ani cu jucării şi terorizând-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Forțele israeliene au ucis un adolescent palestinian în tabăra de refugiați din Cisiordania

În faţa instanţei, bunicul victimei a negat faptele, în ciuda unei a doua mărturii, cea a mamei fetei, susținând că şi ea a fost victimă a abuzurilor de către tatăl pe vremea când aceasta era doar un copil.

Bărbatul își va afla sentinţa pe data de 18 aprilie 2023.

Citește și: Modă periculoasă în rândul femeilor. Medicamentul antialergic care face fesele mai mari


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si