Trei polițiști au ajuns la spital, după ce autospeciala în care erau a fost implicată într-un accident rutier în această noapte, în București. Incidentul a avut loc în jurul orei 03:00, la intersecția străzilor Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Panduri, din Sectorul 5.

Impactul de proporții a făcut ca cealaltă mașină implicată în accident, un BMW, să ajungă cu roțile în sus. 

Citește și: VIDEO- Un polițist din Huedin a șicanat mai mulți participanți la trafic prin manevre extrem de periculoase. Imagini incredibile de pe „drumul morții”

Mașina unui tânăr s-a răsturnat cu roțile în sus

Oamenii legii ar fi fost în timpul unei misiuni în momentul în care mașina s-a răsturnat. Ei circulau cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Celălalt autoturism implicat în accident, condus de un tânăr de 22 de ani, venea dinspre Academia Militară, iar autospeciala de poliție dinspre Palatul Parlamentului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În intersecţie, cele două maşini s-au izbit violent. În maşina poliţiei se aflau trei agenţi. Toţi au fost răniţi şi au ajuns la spital, în stare stabilă, cu răni uşoare.

Citește și: Urmărire ca în filme la Suceava: un tânăr a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, a abandonat mașina și a fugit în pădure

„În urma evenimentului au rezultat cinci victime, dintre care patru au fost transportate la spital.

În autoturismul de poliție au fost trei victime, iar în autoturismul BMW două victime”, a specificat Alin Buțu, reprezentantul ISU București-Ilfov, potrivit observatornews.ro

Tânărul de 22 de ani circula cu viteză

Șoferul din BMW a ajuns la spital, iar pasagera de pe locul din dreapta a primit îngrijiri medicale la fața locului. Potrivit tatălui șoferului de 22 de ani, acesta nu ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bebeluș de doar 6 luni. Doi tineri au furat o mașină și s-au izbit din plin de camioneta în care se afla băiatul împreună cu familia lui

Martorii spun că tânărul de 22 de ani circula cu viteză.

După impactul extrem de violent, autoturismul lui a distrus bordurile şi stâlpii din intersecţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si