O pacientă a intrat în stop cardio-respirator chiar pe masa de operație, după ce a fost anesteziată.
Decesul a avut loc la Compartimentul de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială.

Citeste si: VIDEO- Brașov: Doi soți din Codlea au fost găsiți inconștienți în casă. Femeia nu a putut fi salvată

„În data de 10 octombrie, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, căreia urma să i se efectueze o intervenție chirurgicală de îndepărtare a unei formațiuni tumorale, în cadrul Compartimentului Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, la inițierea anesteziei, înaintea intervenției, a decedat.

Pacienta a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare“, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Caz asemănător la un spital din Gorj

Necropsia a stabilit că pacienta a murit în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii acute.

Citeste si: EXCLUSIV: A patra victimă a medicului ginecolog Florian Robe rupe tăcerea. Care sunt acuzațiile aduse de fosta pacientă?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Un medic legist de la Serviciul de Medicină Legală Gorj a efectuat necropsia. Concluzia medicului legist a fost că moartea pacientei a fost cauzată de o insuficiență cardio respiratorie acută, consecință a unei detrese respiratorii acute.

Era o pacientă cu multiple comorbidități", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu trei ani la Spitalul Orășenesc Bumbești Jiu, în județul Gorj. Un bărbat de 41 de ani a murit imediat după anestezie.

Citeste si: Ambulanță implicată într-un accident. Asistenta a fost rănită, iar pacienta a fost preluată de altă autosanitară

A patra victimă a medicului ginecolog Florian Robe rupe tăcerea. Care sunt acuzațiile aduse de fosta pacientă?

O altă femeie, fostă pacientă a doctorului Florian Robe, povestește despre ecografia făcută în urmă cu câțiva ani și cum a stat cu fătul mort, deși știa că este viu și fără probleme. 

Citeste si: Moarte suspectă, după ce un bărbat a mâncat o conservă făcută în casă

"Persoana locuiește acum în Germania și este de acord să împărtășească experiența îngrozitoare. Se conturează o imagine mai clară asupra medicului, iar declarațiile acestor persoane vor fi folosite în dosarul de fond în circumstanțiere negativă.",  a delarat avocatul Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si