Incidentul socant s-a petrecut in sudul Italiei, in Villaseta, acolo unde locuieste romanca batuta de patru barbati italieni pentru ca facea curatenie in fata casei.

„Am obiceiul, atunci cand fac curatenie, sa strang si gunoiul din fata portii si chiar de pe toata strada unde locuim eu si cu sotul meu, pe via Mongitore.

La un moment dat, s-au apropiat patru barbati, au venit direct la mine si mi-au strigat: ‘Trebuie sa va obisnuiti sa traiti in gunoi. Ca aici nu suntem la Londra! Du-te in Romania daca nu-ti place!’ I-am invitat sa se comporte civilizat, conform legilor italiene. Iar ei mi-au raspuns: ‘Aici, noi suntem legea!’ Apoi au sarit la mine, lovindu-ma cu pumnii si palmele. Chiar si sotul meu, care a intervenit in apararea mea, a fost batut." , a povestit femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Romanca s-a dus la politie si a depus o plangere impotriva celor care au agresat-o, dupa ce le-a povestit carabinierilor cum s-a intamplat totul. Femeia a primit un certificat medico-legal, potrivit caruia are nevoie de 30 de zile de ingrijiri.

sursa: libertatea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si