Close sidebar
Close sidebar

O româncă a fost înjunghiată în Austria chiar de iubitul ei. Bărbatul se scuză: „A fost un accident, am vrut să tai mămăliga”

Un muncitor român, în vârstă de 34 de ani, a fost adus, joi, la Tribunalul Penal Graz, fiind acuzat că, în luna septembrie a anului trecut, și-a înjunghiat iubita în spate. Atacatorul le-a spus judecătorilor că a fost un accident.

Alexandra Costea,

O româncă a fost înjunghiată în Austria chiar de iubitul ei. Bărbatul se scuză: „A fost un accident, am vrut să tai mămăliga”

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iubita românului, o femeie de aceeași naționalitate, a fost salvată de medicii care au operat-o în regim de urgență în luna septembrie a anului trecut. Conform acuzatului, acesta are o relație cu victima încă din anul 2016. De altfel, femeia a venit în Stiria de Est, unde se afla deja bărbatul, pentru a lucra la recoltare.  

A treia zi după ce a ajuns în Austria, bărbatul a văzut în telefonul mobil al iubitei sale că aceadta mai vorbea și cu alți bărbați. „A fost copleșit de gelozie și a înjunghiat-o în spate sub omoplatul stâng”, a declarat procurorul, subliniind: „Abia a supraviețuit”.

[Sursa foto: istock.com]

Citeste si: Un poliţist din Constanța a fost trimis în judecată de DNA. Bărbatul a înlocuit aproape 15 kilograme de bijuterii ridicate în urma unei percheziţii

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Românul acuzat și-a prezentat și varianta sa: „Nu sunt un criminal, a fost un accident. Stăteam lângă ea la o masă. Am vrut să tai mămăliga, când ea s-a întors brusc și.... s-a întâmplat”.  „Ce s-a întâmplat?” a întrebat judecătorul. „S-a înjunghiat singură”, a fost răspunsul românului.

O reconstituire elaborată a situației a început în sala de judecată. Un judecător asociat a trebuit să imite victima și, în loc de arma crimei, acuzaților li s-a dat un stilou pentru a demonstra cum s-au întâmplat lucrurile.

Bărbatul a încercat să arate cum femeia a intrat accidental în cuțit printr-o mișcare nefericită, relatează   steiermark.orf.at

Românca a vrut să își retragă declarația

„Chiar dacă s-a întors, cuțitul nu putea intra sub omoplat”, a intervenit medicul legist Alexandra Meierhofer. „Cum s-a întâmplat atunci înjunghierea?” a repetat judecătorul întrebarea. „Nici eu nu înțeleg”, a venit replica acuzatului.

Românul a recunoscut că era gelos și că i-a verificat telefonul mobil al iubitei sale. Judecătorul l-a confruntat apoi în legătură cu unele dintre mesajele pe care românul le-a transmis femeii: „Unde ești, cățea? Nu ți-e teamă că o să-ți scot dinții din gură?”, „Te omor când ajung acolo”.

Citeste si: Un grup de români din Italia a făcut o escrocherie cu venitul de cetățenie. Prejudiciu este de peste 21,5 milioane de euro: „Pericol social extrem”

Atacatorul a susținut că nu a scris niciodată aceste mesaje. „Dar este telefonul tău mobil și numărul tău”, i-a reproșat președintele. „Nu exista niciun motiv să scriu așa ceva”, a răspuns inculpatul. „Este vorba că îi spui cuvinte urate”, i-a reproșat judecătorul. „Nu știu nimic despre asta”, a precizat românul.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Între timp, românca a vrut să-și retragă declarația. „Vrea să fie eliberat”, a declarat avocatul apărării.  

Citeste si: Descoperire uluitoare într-o gospodărie din Drobeta Turnu Severin. Un șarpe de aproape 2 metri a fost găsit pe gardul locuinței

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI