Mihaela Kleics, o româncă stabilită în Caliagri, Italia, în vârstă de 50 de ani, a fost asasinată în casa sa din via della Musica. Aceasta a fost înjunghiată de cel puțin 30 de ori.

O româncă a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit în Italia. Iubitul său a încercat să se sinucidă

Mihaela și locul în care aceasta a fost ucisă

[Sursa foto: La Repubblica]

Citeste si: Un șofer român a fost la un pas de a fi lichidat pe o stradă din Italia. Acesta a intrat cu mașina într-un grup de trecători

Oamneii legii au fost semnalați de sora femeii, care a încercat de nenumărate ori să o contacteze, pe parcursul a trei zile. Sora victimei a apelat în cele din urmă la carabinieri. Ușa imobilului era blocată, iar pentru a pătrunde în casă, polițiștii au fost nevoiți să o spargă. În interior, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al femeii. La scurt timp după descoperirea macabră, poliția l-a arestat pe iubitul Mihaelei.

Citeste si: Un român a ajuns la spital, forțat, de două ori în aceeași seară. Cum a reușit această pățanie

Iubitul româncei, primul suspect al poliției

Sandro Sarais, în vârstă de 56 de ani, a fost pus sub supraveghere la spitalul din Cagliari, imediat după ce a încercat să se sinucidă, cauzându-și răni în zona gâtului și la încheieturi.

Oamneii legii l-au găsit pe Sarais după telefonul mobil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Principatul suspect al anchetei se ascundea în mașina proprie, în Castiadas, în sudul Sardiniei.

Autoritățile aveau un motiv întemeiat să îl considere suspect pe Sarais. Între individ și iubita sa româncă avuseseră în trecut certuri, iar polițiștii fuseseră solicitați să încheie conflictul.

,,Ne-am concentrat imediat cercetările asupra lui. Intervenisem deja pentru certuri între cei doi iar femeia depusese o plângere oficială", a declarat Rosario Totaro, comandantul regional de poliție din Cagliari.

Ceilalți locuitori din cartierul în care locuia cuplul au semnalat poliția în ultimele săptămâni, iritați de certurile dintre cei doi.

,,I-am auzit certându-se. El a țipat: 'Te omor, te omor', în timp ce ea l-a dat afară. Este o moarte anticipată", a relatat unul dintre vecini.

Sâmbăta, după un alt scandal monstru în care cei doia au apelat la forțele proprii, un echipaj al ambulanței a sosit la fața locului, unde medicii au tratat-o ​​pe româncă.

Citeste si: Descoperire macabră în SUA: Autoturismul unui student dispărut în urmă cu 45 de ani a fost găsit într-un pârâu. În interior se aflau rămășițe umane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si