Si-a vandut masina ca sa isi poate finanta afacerea si acum nu are de ce sa regrete acest lucru. A fondat Iutta, un brand de genti si de pantofi care sunt brodate cu simboluri romanesti si acum se bucura de un profit frumusel.

Compania ei a cunoscut o dezvoltare mare pe plan local, iar acum, afacerea, ii aduce venituri de 40.000 de euro pe ea si ea intentioneaza sa intre si pe piata din Marea Britanei.

"Cred ca avem nevoie de sondarea identitatii noastre, de o noua analiza a traditiilor pentru a ne cunoaste mai bine. Cand am inceput noi, acest curent pe care il vedem acum construit in jurul foclorului era abia la inceput. Foclorul face parte din povestea noastra identitara. Revenirea la radicini este un exercitiu normal", a declarat Nicoleta pentru cei de la Ziarul Financiar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A a spus ca a descoperit o pasiune pentru genti si, desi la inceput a mers mai greu, a invatat sa le faca si sa puna pe picioare acest bussines. "Ajunsesem in faza in care nu mai simteam bucuria de a merge la birou si am decis ca e timpul sa renunt.
Am vandut masina si asa s-a nascut Iutta"
, a spus Nicoleta.

Mai multe detalii despre acest subiect ai AICI

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si