Mama îndurerată a unei adolescente care a murit subit după ce s-a întors dintr-o vacanță a dormit în patul ei- cu camera lăsată neschimbată. Leah Rogers, în vârstă de 17 ani, a fost lovită de ceea ce credea că este un caz grav de amigdalită la câteva zile după ce a ajuns acasă la Briton Ferry, în Țara Galilor, de la Palma Nova din Mallorca, scrie Mirror.

Familia a putut să-și ia rămas bun de la tânără

Cu toate acestea, starea ei s-a deteriorat rapid, iar familia ei a fost nedumerită când medicii le-au spus că suferă de o tulburare imunitară rară, HLH sau limfohistiocitoză hemofagocitară. Și mai apoi le-a spus că fata mai avea doar câteva ore de trăit. Mama și tatăl, Kath și Hugh, ambii în vârstă de 57 de ani, precum și frații Becky, 33 de ani, și Ben, 25 de ani, au putut să-și ia rămas bun de la ea după ce a fost transferată la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham în iunie anul trecut. Dar la mai bine de un an de atunci și în ziua în care Leah ar fi împlinit 19 ani- familia încă încearcă să înțeleagă totul. 

Citește și: O mămică a făcut o descoperire șocantă atunci când a verificat camere de supraveghere din casă. Nu i-a venint să creadă ce se afla în patul ei. "Dormea în patul meu"

Leah Rogers, în vârstă de 17 ani, a fost lovită de ceea ce credea că este un caz grav de amigdalită la câteva zile după ce a ajuns acasă la Briton Ferry, în Țara Galilor, de la Palma Nova din Mallorca

Leah Rogers, în vârstă de 17 ani, a fost lovită de ceea ce credea că este un caz grav de amigdalită la câteva zile după ce a ajuns acasă la Briton Ferry, în Țara Galilor, de la Palma Nova din Mallorca

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ben știa că sora lui era bolnavă și se afla la terapie intensivă, dar nu avea nicio idee despre cât de grav era până când mama lui l-a sunat din senin pentru a-i spune că trebuie să meargă la Birmingham cu Becky în acea zi. Înainte de asta, medicii crezuseră inițial că are febră glandulară și că exista o șansă ca ea să aibă nevoie de un transplant de ficat.

”Nici măcar nu puteam să vorbesc”

Amintindu-și apelul de la mama sa, Ben a declarat pentru Mirror: "A fost într-o zi. A fost acea zi în care am crezut că este ceva serios și a murit în acea noapte. Asta este partea care m-a afectat. Sindromul de stres post-traumatic. Am trecut de la a alerga cu fiica mea la Playzone la a primi acel telefon de la mama mea. Nici măcar nu puteam să vorbesc, nu-mi ieșeau cuvintele.

Citește și: Povestea dureroasă a unui bărbat care și-a pierdut familia sub dărâmăturile din Maroc. A rămas doar cu fiul. "Acum am mai rămas doi”

La mai bine de un an de atunci și în ziua în care Leah ar fi împlinit 19 ani - familia încă încearcă să înțeleagă totul. 

La mai bine de un an de atunci și în ziua în care Leah ar fi împlinit 19 ani - familia încă încearcă să înțeleagă totul. 

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu-mi venea să cred. Cum am ajuns acasă, nu-mi mai amintesc drumul. Eram neajutorați. Nu există niciun medic profesionist din lume care ar fi putut să o aducă pe Leah înapoi. Să treacă de la nimic la așa ceva, la punctul în care mama spera că are leucemie. Cine speră că copilul său are leucemie? Ce înseamnă asta? Să ajungi de la nimic la așa ceva, nu pare real. Încă nu am înțeles și nu cred că o să înțeleg vreodată”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si