Luiza C, o mamica din Bucuresti care locuieste in zona, a fost acostata si lovita cu brutalitate de o femeie, la iesirea dintr-o toaleta ecologica. Victima sustine ca in primul moment nici nu a stiut ce i s-a intamplat, agresoarea fiind cea care i s-a adresat, intreband-o daca stie cat este ceasul.

Femeia ne-a rugat sa-i protejam identitatea de frica agresorilor
Femeia ne-a rugat sa-i protejam identitatea de frica agresorilor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

“Eram la terasa, iar la terasele din Cismigiu nu exista toalete. Era in jur de 22:00- 22:30, deci intuneric. Am mers la toaleta eco din parc, iar cand am iesit am fost acostata de o femeie si doi barbati. Femeia m-a intrebat cat e ceasul, banuiesc ca in ideea in care scoteam mobilul si ea mi l-ar fi furat. Dar pentru ca eu nu aveam telefon asupra mea, pentru ca il lasasem la terasa unde urma sa revin, m-a batut. In timp ce ma lovea doi indivizi cu constitutie masiva i-au asigurat paza, au stat paravan pentru ca nimeni sa nu vada si sa nu intervina. Am scapat datorita unor fete care veneau spre noi, eu strecurandu-ma printre ele.

Am fost lovita foarte tare la nivelul fetei. A fost stupid, eram la 100 de metri de terasa. Am plecat ok de la masa si m-am intors batuta. Nu exista camere de supraveghere si niciun bodyguard nu se afla in zona. Probabil, pazeau panselutele din parc... Am facut publica aceasta intamplare sperand ca nicio alta persoana sa nu mai pateasca asa ceva. Acum merg la INML si la Politie”, a declarat Luiza C, bucuresteanca snopita in bataie in Cismigiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si