O tânără a vrut să se răzbune pe mătușa ei și să-i dea foc. A vrut să-și ardă mătușa, dar și pe fiicele femeii. Se pare că mătușa i-ar fi blestemat copilul pe Facebook.

Citeste si: Intervenție la limită în București. Un apartament a luat foc

Fata, de 21 de ani, a dat foc casei în care locuia mătușa cu fiicele.

A recurs la acest gest imediat după ce s-a certat cu ea pe o rețea de socializare. Femeia i-ar fi blestemat copilul, iar tânăra a vrut să se răzbune încercând s-o ardă de vie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gestul uimitor al unei mame: și-a aruncat copilul de pe o clădire în flăcări pentru a îl salva

I-a dat foc mătușii în semn de răzbunare

În tot acest plan, a ajutat-o și iubitul ei, de 26 de ani. În noaptea de 22 spre 23 iulie, cei doi au cumpărat doi litri de benzină de la o benzinărie din Botoșani și s-au dus la apartamentul mătușii.

Fără să țină cont că în interior se aflau și cele două fete, cei doi au dat foc. Femeia s-a trezit din cauza fumului gros și și-a salvat fetele.

Citeste si: VIDEO| O mașină a ars precum o torță în centrul orașului. Pompierii au intervenit de urgență

o tânără i-a dat foc mătușii
O tânără i-a dat foc mătușii sale.[Sursa foto: PixaBay]

Pompierii au ajuns la fața locului, dar flăcările deja distruseseră întregul apartament.

Se pare că totul a pornit de la un blestem. După incendiu, femeia a filmat apartamentul şi a explicat ce s-a întâmplat, apoi a publicat filmarea pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cele patru femei care au murit în accidentul de la Bacău nu au avut nicio șansă. Microbuzul a intrat pe contrasens fără să se asigure, provocând o adevărată tragedie

„Uitaţi ce au făcut! Tot a ars. Aici trebuia să mor eu. A aruncat cu benzină ca să ne omoare. Uitaţi, uitaţi. Toată casa a ars. A dat foc la casă, geamuri sparte. Au venit să ne omoare, să ne dea foc la casă", afirmă femeia în clipul video.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si