Ashley Summers, o femeie în vârstă de 35 de ani și mama a doi copii, își luase câteva zile de concediu înainte de Ziua Națională a SUA, sărbătorită în fiecare an pe data de 4 iulie, și a mers în vacanță cu familia la Lacul Freeman din Indiana.

Devon Mille, fratele tinerei în vârstă de 35 de ani a povestit într-un interviu acordat jurnaliștilor de la televiziunea „WRTV”, că în timpul vacanței, Ashley s-a simțit „puternic deshidratată”. 

Mai mult, bărbatul susține că aceasta s-a plâns că îi era foarte sete.

O tânără mămică s-a stins din viață după ce a băut doi litri de apă în mai puțin de 20 de minute. Concluzia medicilor: s-a intoxicat cu apă

Mămică se afla în vacanță atunci când a avut loc tragedia

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO. Gestul incredibil al unui fugar! Sebastian le-a trimis un video de mulțumire polițiștilor. „Nu implic oameni nevinovați”

Așa a ajuns mama în vârstă de 35 de ani să bea patru sticle de apă în aproximativ 20 de minute, echivalentul a aproximativ doi litri de lichide.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„De fapt, aceasta este cantitatea pe care ar trebui să o bei toată ziua”, a declarat fratele victimei.

Ashley a fost transportată de urgență la spital după ce și-a pierdut cunoștința

Spre seară, femeia în vârstă de 35 de ani a început să simtă că nu mai putea tolera lichidul. Mai mult, se pare că aceasta a resimțit amețeli puternice și dureri de cap intense.

În cele din urmă, Ashley, mama a doi copii, a leșinat și a fost transportată de urgență la un spital aflat în apropriere.

O tânără mămică s-a stins din viață după ce a băut doi litri de apă în mai puțin de 20 de minute. Concluzia medicilor: s-a intoxicat cu apă

Concluzia medicilor: Ashley s-a intoxicat cu apă

[Sursa foto: Facebook]

„Ashley a ajuns la spital. Avea creierul umflat, iar medicii nu știu de ce. Nu arata bine. Apoi a murit. A fost un șoc pentru noi toți. Au început să vorbească despre intoxicația cu apă... Parcă nu exista așa ceva pentru noi", a relatat Mille pentru jurnaliștii de la „WRTV”.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un tânăr moare chiar sub privirile prietenului său. Filmau un video pentru rețelele de socializare

Specialistul american în toxicologie, Dr. Blake Forberg, a dezvăluit că starea de intoxicație cu apă era legată de o cantitate excesivă de lichid consumată și de un nivel scăzut de sodiu în organism.

O tânără mămică s-a stins din viață după ce a băut doi litri de apă în mai puțin de 20 de minute. Concluzia medicilor: s-a intoxicat cu apă

Ashley era mama a doi copii

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit medicului toxicolog, acest tip de intoxicare cu apă este cel mai obișnuit în timpul verii sau printre cei care desfășoară activități în aer liber. Cu toate acestea, cazurile fatale de intoxicație cu apă sunt extrem de rare.

Citește și: Închisoare pe viață pentru o americancă obsedată de sfârșitul lumii, care și-a ucis copiii/ ”Știu șigur că, în lumea spiritelor, copiii mei sunt fericiți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si