Creatoarea de conținut digital pe teme de beauty și modă și-a cunoscut fiica nou-născută la aproape o lună după ce a suferit un anevrism cerebral în timp ce era gravidă.

La o săptămână după intrarea în comă, Jackie a suferit o operație de cezariană și, în același timp, o operație pe creier.

Citește și: Un bărbat a murit în timpul filmării unui videoclip al Ozanei Barabancea

Sora ei Natalie a ținut publicul la curent cu starea ei și a lansat o pagină online de finanțare pe numele lui Jackie, potrivit Ladbible.com.

Cum a intrat în comă viitoarea mămică

„Suntem profund întristați să împărtășim că sora noastră, Jacqueline (Jackie), era însărcinată în nouă luni și cu o săptămână înainte de data nașterii, a suferit o ruptură de anevrism, care a dus la sângerare și leziuni cerebrale severe”, a scris sora influencerei pe pagina GoFundMe.

Citește și: Se extinde o afecțiune misterioasă a creierului. Ce este sindromul mortal asemănător demenței care îi sperie pe tineri cu halucinații și pierderea memoriei

Natalie a adăugat că sora ei a fost găsită inconștientă de soțul ei, Austin, care a dus-o de urgență la spital, unde a avut cinci proceduri separate pe creier chiar în momentul în care intra în travaliu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jackie Miller, alături de soțul ei

Jackie Miller, alături de soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

„Se așteaptă ca Jackie să rămână la Terapie intensivă timp de mai multe săptămâni și va continua să fie spitalizată luni de zile.

Fetița a rămas 12 zile la spital din cauza evenimentelor traumatizante de la naștere”, a continuat ea.

Austin și medicii au avut grijă de micuța nou-născută în secția de terapie intensivă, în timp ce s-au luptat și să o mențină pe Jackie în viață, a mai spus postarea de pe pagina de socializare a vedetei.

Jackie are peste 86.000 de urmăritori pe Instagram și postează frecvent despre trucuri de frumusețe și stil de viață.

Surpriză pentru Jackie la ieșirea din comă

Sora lui Jackie a anunțat zilele trecută că influencera s-a trezit din comă și a fost transferată într-un departament de recuperare neurologică.

La trezire, tânăra și-a cunoscut fetița nou-născută și acum "petrece o mare parte din timp alături de cea mică și de soțul ei", se spune în mesaj.

Jackie înainte de problemele medicale

Femeia a dezvăluit că încasările din strângerea de fonduri vor merge către costurile pentru recuperarea lui Jackie, inclusiv terapie logopedică, terapie fizică, tratament la domiciliu și terapii alternative.

„Aceste fonduri vor ajuta Jackie la recuperarea pe termen lung și la calitatea vieții ca proaspătă mamă. Orice fonduri care rămân neutilizate vor fi donate unor familii similare aflate în nevoie sau unor organizații de caritate conexe”, a adăugat ea.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

La momentul redactării acestui articol, s-au strâns în contul proaspetei mămici 334.009 dolari.

Familia a profitat de ocazie pentru a le mulțumi celor care au donat, scriind pe contul lui Jackie: „Suntem încântați să vă împărtășim că rugăciunile voastre pentru Jackie au funcționat! Jackie este trează și recent a fost transferată la unul dintre cele mai bune spitale de reabilitare neurologică din țară.”

Postarea a continuat: „Medicii au fost mulțumiți de ultimele teste și evaluări ale ei, observând că Jackie are performanțe peste așteptări în această etapă a recuperării ei și progresează mai mult cu fiecare zi care trece”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si