Oana Preda iubește rochiile care îi pun în valoare silueta și care strălucesc la propriu. Cântăreața le numește comori, iar astăzi a ieșit să caute astfel de comori în atelierul designerului Florin Burescu.

Citește și: VIDEO. Un cântăreț a fost împușcat mortal în timpul unui concert

„Mergi pe o variantă de asta, și ceva pe negru și dacă tot ești cântăreață de folcor zic să mergem și pe o variantă stilizată.

Ai? Găsim ceva stilizat, sigur. Super!”

Oana Preda, cântăreață:   „Îmi place extraordinar de mult. Te vezi în rochia aceasta? Este senzațională. Îmi place nuanța, culoarea asta recunosc că n-am avut-o niciodată.”

„Aș vrea să încerci și o salopetă, nu știu cât de mul porți tu pantaloni. Să știi că port pantaloni, mai ales cum ai zis tu, stilizat. Întotdeauna adopt stilul acesta cu ie sus, un pantalon în partea de jos, un brâu frumos să evidențieze talia.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oana Preda, cântăreață:   „Dacă Florin spune că e perfect, noi mergem pe mâna lui.”

Dacă primele ținute au fost pe placul Oanei, următoarea a fost o surpriză.

Oana Preda, cântăreață:   „A s ta mă reprezintă pentru că prima mea pasiune a fost muzica populară, deci tot în zona mea.”

Noua melodie este o dedicație pentru toti îndrăgostiții

După ce și-a ales hainele pentru spectacole, Oana ne-a povestit puțin despre ultima sa melodie, care este o dedicație pentru toți îndrăgostiții, iar videoclipul a fost filmat alături de soțul ei.

Oana Preda, cântăreață:   „Cu sandalele în mână, o melodie de dragoste în care sper să se regăsească îndrăgostiții, poate cine știe chiar așa s-au întâlnit domnișoarele cu sandalele în mână și-au căutat făt-frumosul din poveste și l-au găsit.”

Înainte să se dedice total cântecului, Oana a lucrat în învățământ, însă, în urmă cu 4 ani a ales ceea ce i-a plăcut cel mai mult: muzica.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oana Preda, cântăreață:   „Am fost profesor în învățământul primar, dar mi-am dat seama că nu mai pot face față și că trebuie să aleg partea care mie îmi place cel mai mult și care mă împlinește și uite că am ales muzica. Nu m-aș vedea să fac altceva în viața asta.”

Acum, împlinirea profesională o face să radieze de fericire în fiecare zi și o ajută să facă față tuturor provocărilor de mămică și soție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si