"Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!...In realitate lucrurile ni-i se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune", scrie Oana Lis pe pagina personală de  Facebook.

Citeste si: Oana Lis trece prin momente de cumpănă: „A murit! Îl iert pentru tot!”

Oana Lis spune că starea de sănătate a fostului edil al Capitalei s-a degradat mult într-o săptămână și nu mai poate merge singur deloc.  

"Voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel ca i s-a degradat f mult starea intr o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat...", a scris Oana Lis.

Citeste si: Viorel Lis, în centrul unui scandal de proporții. Totul a pornit de la bani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Viorel Lis a împlinit în luna februarie vârsta de 79 de ani. El s-a aflat la conducerea primăriei Capitalei între anii 1997 și 2000, pe timpul guvernării Convenției Democrate.

Oana Lis speră în "susținerea energetică"

Oana Lis își roagă prietenii de pe rețelele de socializare să se roage pentru soțul ei și să-i transmită un gând bun "pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea...aveti

energie bună in suflet si gând".

Citeste si: Viorel Lis, de urgență la spital. Ce problemă a întâmpinat fostul primar al Capitalei?

Soția fostului edil al Capitalei spune că susținerea energetică a funcționat și în trecut: "Cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat...eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!"

Cine este Oana Lis

Oana Lis are 43 de ani, ea s-a născut pe 19 martie 1979 la Constanţa, într-o familie modestă.

După ce a absolvit Facultatea Hyperion din Bucureşti, Oana Lis s-a angajat la Primăria Capitalei, chiar pe vremea când actualul său soţ era primar.

viorel lis

Oana Lis și Viorel Lis

[Sursa foto: Facebook ]

Cu toate că atunci se declara un om căsătorit și împlinit, Viorel Lis și-a părăsit soția, pe Tudora Lis, pentru a-și petrece restul vieții alături de Oana.

Cei doi au pășit în fața altarului în anul 2011 și au organizat o nuntă spectaculoasă la București, unde au fost invitați cei mai influenți oameni din țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si