Theo Rose a confirmat oficial vestea că este însărcinată. Vedeta, în vârstă de 24 de ani, a oferit răspunul oficial pe rețelele de socializare, unde a confirmat și vestea momentului. 

Theo Rose este însărcinată cu primul copil

„Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată», depinde. Să fim sănătoși cu toții!”,

a transmis Theo Rose pe Instagram.

Cântăreața este însărcinată cu primul ei copil. Ea și iubitul ei, Anghel Damian, ar urma să devină părinți la mijlocul anului viitor.

Citește și: Cântăreața Theo Rose este însărcinată. Tatăl ei a confirmat vestea

Ieri, părinții cântăreței au confirmat că urmează să devină bunici. De altfel, tatăl artistei a menționat faptul că Theo Rose este prima fiică din familia lor care îi va face bunici, dar și faptul că își dorește cât mai mulți urmași. 

Părinții cântăreței sunt extrem de fericiți 

Artista a mers împreună cu Anghel Damian acasă și și-a anunțat părinții că este însărcinată la începutul lunii noiembrie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un nou sezon “Bravo, ai stil!” va pune în lumina reflectoarelor noi concurente, încă necunoscute publicului larg, dar gata să cucerească podiumul!

"A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc. Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta",

a declarat tatăl vedetei.

Citește și: Theo Rose nu se mai ascunde. S-a lăsat fotografiată alături de noul său iubit, un celebru actor

Atât mama, cât și tatăl artistei s-au arătat încântați de veste și sunt fericiți că familia lor se va mări. 

Citește și: Bogdan de la Ploiești vrea o schimbare în viața lui. Ce anunț a făcut artistul

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună din vara acestui an. Cântăreața încă nu știe sexul bebelușului, sarcina fiind încă la început. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si