Close sidebar
Close sidebar

Oleksi Ţibko, fost președinte al Federației de Rugby din Ucraina, a murit apărându-și țara în războiul contra Rusiei

Octavian Morariu, președintele Rugby Europe, a anunțat moartea fostului internaţional ucrainean Oleksi Ţibko, preşedinte al federaţiei din țara vecină între 2003 şi 2005. Acesta şi-a pierdut viaţa apărându-şi ţara în războiul contra Rusiei.

Diana Bostan,

Oleksi Ţibko, fost președinte al Federației de Rugby din Ucraina

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Federaţia din Georgia a anunțat pe o reţea de socializare că Ţibko, născut pe 19 martie 1967, ar fi murit în data de 31 martie.

Oficialul român nu precizează condițiile în care Oleksi Ţibko a murit

„Deşi am sperat că aceste veşti nu se vor confirma, din nefericire, pot spune cu tristeţe că Oleksi Ţibko, fost căpitan al echipei naţionale a Ucrainei, fost preşedinte al Federaţiei Ucrainene de Rugby (2003-2005) şi fost primar al oraşului Smila (2015-2018), a murit apărându-şi oraşul şi ţara. Odihnească-se în pace!” -  Octavian Morariu, conducătorul forului continental de rugby, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Băiatul în vârstă de 4 ani, care s-a rătăcit pe 10 martie încercând să plece din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort: ,,Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai!" 

Depozit de combustibil distrus de rachetele rușilor în Dnipro: ”A fost o noapte dificilă”

 

"A fost o noapte dificilă. Inamicul a lansat atacuri aeriene, a lovit un depozit de combustibil și una dintre fabrici.

Depozitul este distrus. Echipele de salvatori se luptă cu focul de mai bine de 8 ore. Din fericire, nu există victime”, a transmis oficialul pe Telegram.

Citeste si: Mesajul Chinei la ONU: Nu suntem dispuşi să urmărim situația din Ucraina de pe margine

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

 

Duminică, atacurile rușilor au întrerupt traficul feroviar și au declanșat un alt incendiu în Dnipro. Procurorul general al Ucrainei a anunțat deschiderea unei anchete penale.

Citeste si: Cine este bărbatul care s-a sinucis în fața Ambasadei Rusiei din București: Bogdan Draghici fusese condamnat la 15 ani de închisoare, în primă instanţă

 

"Trupele rusești, ingnorând normele umanitare internaționale, au lansat cu atac cu rachetă asupra unor ținte civile de transport feroviar și asupra unei zone din orașul Pavlohrad," potrivit unei declarații de presă publicate pe platforma Telegram.

 

"În urma atacului aerian lansat de invadatorii ruși, rachetele ghidate au distrus căi ferate și marfare”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI