Centrul orașului Oradea a devenit un paradis al florilor de care s-au ocupat Andrea și Ionuț, doi designeri florari renumiți în județul Bihor. Ei și-au pus imaginația la bătaie și au adus un plus de culoare celor mai instagramabile locuri din oraș, precum Piața Unirii sau Piața Ferdinand.

Citește și: Dezastru în paradisul grec: Salonic, orașul preferat de sute de mii de români, scufundat în apele inundațiilor

Andrea Flore Izsak, desginer: „Coșurile sunt din membrană de nucă de cocos, este foarte bun pentru plante deoarece reține umezeala și nu se va usca pământul atât de repede. Am pus inclusiv niște flori perene care o să reziste un an, am pus și flori de vară, cum este difladronia, dichondra, iasomie, plumbago.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru realizarea unui astfel de ghivechi, Andrea și Ionuț muncesc câteva ore bune dar oboseala le dispare de pe chip, atunci când văd entuziasmul celor care vin să admire. 

„E un început super, chiar ziceam că Oradea are nevoie de mai multe zone cu flori, nu erau suficiente câte erau.”, a transmis un localnic.

Andrea Flore Izsak, desginer: „Ca să dea rezultate plăcute și spectaculoase trebuie îngrijite, în fiecare zi să fie udate, dimineața la prima oră și de două ori pe săptămână să le dăm

îngrășământ.”

Cât a cheltuit primăria pentru înfrumusețarea orașului

În total, la înfrumusețarea centrului orașului Oradea vor contribui 33 de ghivece și 36 de coșuri supendate, cu aproape 3.000 de plante. Pentru întregul proiect municipalitatea a pltăti aproximativ 40.000 de euro, în sumă fiind incluse și serviciile de mentenanță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si