"Am decis să mergem mai departe şi să interzicem câinii pitbull şi alte rase periculoase de acum până în septembrie", a declarat primarul în cadrul unui briefing de presă, informeaza AFP.

Decizia a fost luata in urma numroaselor incidente provocate de acest caini. Recent, un locuitor din Montreal a fost ucis de pitbull-ulul unui vecin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Proprietarii isi vor putea pastra animalele, insa vor fi supusi unor masuri de precautie, precum sterilizarea şi portul de botnită în public" şi implantarea de microcipuri, informeaza Romania Libera.

Oraşul Quebec a anuntat deja că va interzice pitbull-ii după 1 ianuarie, dar, spre deosebire de Montreal, acest oraş nu nu ar mai permite actualilor proprietari păstarea acestei rase de câini.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si