Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Deși nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, premierul Orban a decis să se izoleze preventiv.

Până la primirea rezultatului, premierul României și-a suspendat participarea la evenimentele programate luni și a anulat toate întâlnirile fizice cu alte persoane.

Prezentator TV, confirmat cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban a participat marțea trecută (29 septembrie) la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire la B1 TV, care ieri (duminică, 4 octombrie) a anunțat că a ieșit pozitiv la testul Covid.

Ludovic Orban a declarat pentru Digi24 că nu se încadrează în definiția contactului direct, că a venit cu mască la emisiune, a stat la distanță de ceilalți invitați, iar la plecare a purtat iar mască.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Premierul spune că a decis totuși să se izoleze la birou până la primirea rezultatului, pentru a evita contactul cu alte persoane.

Până duminică, 4 octombrie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 135.900

de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 108.135 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Bilanț îngrijorător duminică: 1.835 de cazuri noi de COVID-19

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.835 de  cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, potrivit datelor transmise duminică.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 396 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si