Copila era acasa cu tatal ei cand a sunat telefonul: la celelalt capat al firului, era mama fetitei, plecata in Anglia, la munca. Desi ar fi trebuit sa se intoarca in curand acasa, femeia si-a anuntat sotul ca angajatorul i-a prelungit contractul de munca. Instant, in mintea barbatului a incoltit un gand:

Convins ca femeia il inseala de fapt, barbatul a transformat dormitorul in care era si copila intr-o camera de gazare.

Inainte i-a cerut micutei sa-l asculte:

Copila nu a cedat santajului emotional: si-a pus patura in cap si a sunat la 112. Si-a anuntat, apoi, si mama care si-a alertat, socata, vecinii din Romania.  

"Usa era incuiata si el era inauntru cu fetita. Mirosea a gaz acolo, inauntru. I-am zis sa dea drumul la usa, sa nu faca chestia asta, el "nu, nu, sa se intoarca nevasta-sa in tara", a spus o vecina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"A intrat sotul cu nasul pe geam, l-au pus pe el la pamant, apoi au inchis butelia si am strigat la fata "iesi! fugi!". Si a fugit fata la poarta si in momentul ala a venit politia."

Aceiasi vecini care au scos-o pe copila din casa groazei spun ca barbatul nu e la prima fapta de acest fel: ar mai fi incercat sa se sinucida si sa-si ucida si fetita.

Acum, individul care cu greu poate fi numit tata e in arest.

Liliana Istrate- procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati: Este acuzat de tentative la omor, asupra unui membru de familie si o tentative la infractiunea de distrugere, savrasita prin incendiere."

Cel mai probabil, barbatul va fi decazut din drepturile parintesti. Pana la o decizie a autoritatilor si pana cand femeia va reveni in tara, copila va sta la bunici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si