Tanara a vrut sa manance un burger in timp ce urmarea o partida de la Campionatul Mondial de Fotbal, dar nu avea de unde sa stie ca acest lucru o va face "celebra". Melantha a muscat cu pofta din sandvici, dar a simtit ceva tare in interior si s-a oprit.

"E dezgustator. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea", a postat femeie pe retelele de socializare dupa ce a gasit efectiv un dinte in burgerul ei.

"Nici nu vreau sa imi imaginez cum prepara carnea si alte alimente daca asa ceva si-a facut loc in mancare.", a mai declarat femeia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Reprezentantii magazinului de unde a cumparat Melantha burgerul au reactionat imediat. Si-au cerut scuze si chiar i-au returnat banii pe care ea i-a investit in mancare.

Se pare ca acest lucru a mai "indulcit-o" pe femeie care a revenit cu o postare pe Twitter despre incident. "Ei, acum voi pune dintele sub perna si astept sa vina Zana Maseluta sa ma rasplateasca", a comentat ea la propria postare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si