Nu numai gospodari si oameni vrednici si priceputi intr-ale bucatariei ci vanatori, in primul rand, astazi, nu? Normal. Astazi suntem vanatori, ca diseara avem un bal vanatoresc, super frumos, dupa un sezon de vanatoare cu reusite… Cu trofee. Si fara evenimente. Asta e cel mai important! Cel mai important lucru.

Si cum altfel sa cinstesti momentul si sa te bucuri la finalul unui sezon bun, decat cu prietenii aproape?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Pe langa povestile vanatoresti, mai mult cu parfum de legenda decat cu sambure de adevar, la masa vanatorilor se-aduna cate ceva din tot belsugul tolbelor pline.

Pastrama trebuie tinuta foarte bine in bait, minim 7 zile.
Doua-trei zile trebuie sa fie la un fum rece. Si dupa aia o gustati si-mi spuneti mie ce-nseamna pastrama de berbecut.

Bunatati una si una! Fie ca sunt tocmite aici, haiduceste, dupa priceperea si instinctul vanatorilor, ori ca imbraca forme dintre cele mai rafinate, in bucataria restaurantului, si prezentate elegant, la masa, toate merita incercate! Priviti cum arata! Te uimesc prin culoare, forme si arome care de care mai imbietoare.

Urmariti materialul integral mai jos.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si