Pâine din bere, ideea unui timișorean. Clienții sunt fascinați
Un timisorean de numai 27 de ani se bucura de succesul afacerii, dupa ce a inceput sa produca paine din bere.
Ideea i-a venit pe moment, insa reteta i-a dat mari batai de cap. Iata de la ce a pornit. Mihai s-a apucat de facut bere artizanala la numai 18 ani. A renuntat pe atunci la facultate si cu 20.000 de euro si-a deschis afacerea. Acum, mai tot timpul e in fabrica. Face totul cu mana lui.
Aici, de fapt, intervine cu adevarat imaginatia. Tanarul a observat ca in urma procesului tehnologic al berii arunca foarte mult malt, asadar s-a gandit sa-l valorifice.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro
Painea pufoasa, cu gust bun nu i-a iesit din prima. A gasit reteta perfecta dupa indelungi incercari, dar efortul a meritat din plin. Clientii care vin in restaurantul lui Mihai sunt fascinati de painea din bere. Painea este servita clientilor din partea casei. Cat despre bere, Mihai vinde halba cu 9 lei, iar in curand va scoate si un sortiment cu aroma de fructe.