Pandişpan cu cireşe. Rețeta copilăriei
Pandişpan cu cireşe. Este rețeta care nu are cum să nu-ți iasă indiferent cât de stângace ai fi în bucătărie. Este versatilă și rapid de preparat.
![Pandişpan cu cireşe. Rețeta copilăriei](https://cdn.knd.ro/media/521/2863/1661/20156239/1/pie-2634208-960-720.jpg?width=900&height=601)
Rețeta de pandișpan cu cireșe era nelipsită vara în copilărie. Ce e cel mai interesat la ea e ca merge cu orice alt fruct. Caise, căpșuni, vișine, dă un strop de savoare zilelor de vară.
Pandişpan cu cireşe. Rețeta copilăriei
Iată cât de simplu se prepară
4 ouă
100 g zahăr
un praf de sare
2 linguri de ulei
120 g făină
1/2 de plic de praf copt
1 linguriță coajă rasă de lămâie
10 g zahăr vanilat Bourbon (1 pliculeț)
350 g cireșe fără sâmburi fără sâmburi
zahăr pudră pentru ornat – opţional
Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro
Citeste si: Dulceaţă căpșuni fără apă. Reţetă rapidă şi delicioasă
Citeste si: Dulceață de nuci verzi. Cea mai bună și mai rapida rețetă
Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt în tavă.
Spălați cireșele și îndepărtați sâmburii.
Rețeta de pandișpan cu cireșe este modalitatea perfectă de a-i bucura pe cei mici sau de le oferi musafirilor un desert rapid și foarte gustos.