Flacarile se pare ca au izbucnit in timp ce autocarul rula pe o  sosea din localitatea Lumina iar soferul a oprit imediat.Toti pasagerii au  fugit unde au vazut cu ochii ca sa scape din capcana de foc.

In timp ce pasagerii au luat-o la fuga, localnicii s-au pus pe filmat cu telefoanele mobile autocarul in flacari.Nu

au  tinut  cont niciun moment  de faptul ca isi puneau viata in pericol.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


In doar cateva minute,autocarul s-a transformat intr-o torta.Cum pompierii s-au lasat asteptati, un  satean  a luat un furtun cu apa si  a incercat sa stinga valvataia. O actiune care putea sa-l coste viata,daca ne gandim  ca in orice moment autocarul putea exploda.

"A ajuns la conducta. De cand cobora lumea am sunat la ei. Arde, moare lumea si ei"

In cele din urma au  ajuns si pompierii  la fata locului cu o autospeciala.

Dupa o jumatate de ora de lupta cu flacarile ,ei au reusit sa stinga valvataia care a mistuit autocarul. Din fericire, nimeni nu a fost ranit  iar cauza izbucnirii incendiul se pare ca ar fi fost un scurtcircuit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si