Aceste imagini sunt filmate in insulele din Caraibe, primele in calea devastatorului uragan.  Se poate observa ca intensitatea vantului a crescut deja ingrijorator. In larg, se formeaza vartejuri uriase de apa, iar valurile se izbesc de mal cu o forta incredibila.

Uraganul Irma aduce rafale de vant care ating viteze ametitoare, de aproape 300 de kilometri la ora, care fac ravagii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Daca isi mentine cursul, la sfarsitul saptamanii,  uraganul va lovi Republica Dominicana, apoi coastele statului american Florida.

„De asemenea, mai avem o alerta... unde s-ar putea sa nu simtit atat de puternica forta uraganului... de la Capul Engano la Insula Saona."

Autoritatile au intrat in alerta maxima si au decretat stare de urgenta!

 

Si presedintele Donald Trump urmareste personal traseul uraganului Irma, despre care se crede ca va fi cel mai puternic inregistrat vreodata in Oceanul Atlantic.

In sudul Statelor Unite ale Americii, sunt aprovizionate adaposturile, construite de urgenta diguri, iar supermarketurile din Florida arata ca dupa razboi.

Oamenii stau la cozi interminabile ca sa se aprovizioneze cu apa si mancare. Amenintarea vine intr-un moment delicat pentru americani. Nici nu au avut timp sa isi revina dupa uraganul Harvey, care a ucis zeci de oameni si produs pagube de sute de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si