Parapsihologul Romulus Popescu este cunoscut in bransa drept cel care a avut o contribuitie decisiva in vindecarea lui Gabriel Cotabita, dar si in cea a fostului mare gimnast Dan Grecu, pe care l-a tratat de la distanta intr-o situatie realmente disperata. Invitat la tv, Romulus Popescu a vorbit despre bazele meserie sale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Totul în Univers e energie. Materia nu exist ă! Energia se transmite prin puterea gândului. Toată viaţă luptăm împotriva a ceea ce ni se face rău. Aceste lupte sunt duse cu ajutorul Bisericii, cu ajutorul unor persoane care au capacităţile de a anula aceste energii(…). Luptăm, nu putem face altceva(…). Atunci când credem că ceva ne face rău, există ceva ce poate anula răul”, a opinat Popescu.  

"În momentul în care cineva din zona malefică transmite energii, ele se pot materializa. Am avut cazuri. (…) Energiile negative se pot transforma în materie. Să avem grijă ce gândim! La nivel malefic sau benefic, acel gând invocă energii puternice”, a declarat Romulus Popescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si