Susținătorii părintelui Calistrat au creat o petiție online pentru a-l apăra pe preot, după ce imaginile în care acesta loveste două femei au devenit virale pe internet. Astfel, mii de români îl consideră nevinovat și, mai mult decât atât, consideră că totul este o înscenare.

Citește și: Ucenicul preotului Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce încerca să sărute o enoriașă, în biserică

Petiție online pentru apărarea părintelui Calistrat, după ce acesta a lovit două enoriașe

Imaginile în care părintele Calistrat apare lovind două enoriașe au fost văzute de mii de români, acestea devenind virale pe rețelele de socializare. În acest context, există români care nu sunt de acord cu comportamentul violent al preotului, dar și români care îl susțin și consideră că nu a fost vina sa și, prin intermediul acestei petiții, cer ca adevărul să iasă la iveală.

Din cauza agresiunilor comise de părintele Calistrat, Biserica Ortodoxă Română a hotărât ca acesta să nu mai slujească pe toată perioada anchetei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Am inițiat această petiție pentru a-l susține pe părintele Calistrat Chifan de la mânăstirea Vlădiceni. În tot acest scandal este foarte important să nu dezbinăm Biserica Ortodoxă Română, singura instituție care mai stă în calea mântuirii neamului. De altfel, în presă a apărut doar un singur fir epic al poveștii. Cu toate că personalul medical a afirmat că cele două surori au injurat medicii și că au refuzat orice alt consult suplimentar, nimeni nu s-a sinchisit să spună acest lucru.

Așadar, vrem aflarea adevărului si vrem protejarea parintelui Calistrat de neomarxistii care îl atacă necontenit ”, se arată în petiția online care are are peste 3.900 de semnături.

Citește și: Patriarhia Română, detalii despre trecutul violent al părintelui Calistrat: „Pe timpul şederii la Mănăstirea Sihastria, a bătut un cal până l-a ucis"

Reacțiile susținătorilor părintelui Calistrat, uniți printr-o petiție

„E un duhovnic real și totul e o înscenare”, a adăugat o femeie, în momentul semnării petiției pentru apărarea preotului.

Părintele Calistrat Chifan   aduce oamenii mai aproape de Dumnezeu prin pildele sale bine alese. Are un har aparte, o voce care rămâne mult timp în minte după ce îl asculți. Provocările de acest fel nu îl acuza. Orice om are limitele lui, iar din ceea ce se spune, cele doua au provocat de mai mult timp răbdarea părintelui. Lăsați-l sa slujească! Nu ii mai puneți piedici”, a precizat o altă femeie.

„Apreciere și susținere pentru Părinte Calistrat, propovăduitor al credinței ortodoxe, plin de har, reper creștin”,

a scris un bărbat.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Ce au declarat femeile care au fost agresate de părintele Calistrat Chifan: „Suntem stupefiate...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si