Ne-am bucurat cand am auzit ca mai avem o zi libera de la stat. Dar orice fapta buna pare sa ascunda ceva. La fel ca in povestea Alba ca Zapada, mama noastra vitrega, Parlamentul, are un motiv pentru care ne dă în dar marul libertatii.

Oglinda oglinjoara care este angajatul cu cele mai multe zile libere din tara? Cum nu stii? este parlamentarul! are nu mai putin de 90 de zile libere intr-un an!

Ce sa vezi.

Or fi toti oamenii egali, dar cele mai multe  zile libere sunt pentru parlamentari. Cetateanul ce sa mai spuna? 

Nu va faceti iluzii! Nu o sa-i vedem la matura prea curand... abia daca-i zarim prin parlament. 

Vorba romaneasca, nu  te ma satura dumnezeu, pare sa se potriveasca de minune alesilor nostri. azi este miercuri, o zi in care ar fi trebuit sa munceasca in comisii, dar dupa cum puteti vedea, parlamentul este gol.

Unicul parlamentar gasit la locul de munca ne explica cum sta treaba cu zilele libere pentru alesi!

"Nu suntem strungari si nu facem piulite si suruburi, facem legi si legile nu se fac cum s-ar spune neaparat in fata strungului", spune Ninel Peia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La un asemenea raspuns...ce ar mai fi de spus?! Nu degeaba spune romanul- cine-mparte, parete-si face!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si