Pregătirile pentru Revelion au intrat in linie dreaptă pe pârtiile de la Păltiniș. Tunurile de zăpadă artificială funcționează la foc continuu, stratul de omăt a fost reîmprospătat, boxele pentru petrecere sunt pregătite, așa că nu mai rămâne decât ca turiștii care vor să petreacă noaptea dintre ani pe schiuri sau placă, să ia cu asalt pârtiile.
În ultimele nopți pe pârtiile din Păltiniş, s-a lucrat fără întrerupere.

Temperaturile au fost negative, așa că administratorii au profitat de ocazie și au pus din nou tunurile în funcțiune, pe toate pârtiile.

Ce spun organizatorii din Păltiniș?

„Am reușit să așternem pe pârtii un strat considerabil de zăpadă, ca toți doritorii care vor veni să schieze în noaptea de Revelion, să se bucure de peisajul frumos de iarnă. Au funcționat undeva în jur de 17 tunuri, pe toate cele cinci pârtii pe care, în momentul de față le avem funcționale”, explică Marius Roman, managerul complexului din Păltiniș.

Citește și: „Bătaie” pe o palmă de zăpadă...artificială

Program special la Păltiniș, de Revelion

Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani pe pârtii, vor avea parte de un program special. 

„Pentru noaptea de Revelion o să avem la ora 00.00 un show pe pârtie: două petreceri în après ski, una la baza pârtiilor și a doua petrece în vârful pârtiilor”, a mai adăugat managerul complexului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Distracția va fi în toi de la orele 22.00, până la 4.00 dimineața. Pentru accesul la petrecerile de pe pârtiile de la Păltiniș, în noaptea de Revelion, turiștii vor plăti 50 de lei.

Iubitorii sporturilor de iarnă au venit în număr mare încă de dimineață, pe pârtiile din Păltiniș. Așa că, instalațiile de transport pe cablu vor funcționa la foc continuu până diseară la ora 21.00.

Citește și: S-au deschis pârtiile pentru sezonul 2022-2023

Turiștii se bucură de zăpadă

„E super. Ne bucurăm că e zăpadă, se vede că au muncit cei de aici să creeze ceva condiții și chiar se schiază bine, chiar e ok pe pârtie”.
„Super, deci atmosfera e super aici, vremea caldă, plăcută. Fiind artificială zăpada, chiar nu mă aștepam să se schieze așa de bine”,  spun câțiva turiști dornici de distracție.

Impătimiții sporturilor de iarnă s-au bucurat de tot ce a fost pus la dispoziție de administratori.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

În acest sezon, un skipass pentru o zi pe pârtiile de la Păltiniș costă între 95 și 140 de lei, pentru un adult. Tarifele diferă în funcție de perioada aleasă.

Citește și: Temperaturile scad brusc în România, spre final de an. Cum va fi vremea de Revelion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si